Kliki siia Kliki siia
Kas MM-sarja uus punktiarvestus teeb rallid põnevamaks?
Vasta | Tulemus
Saada teade
Partnerid
www.veoautodevaruosad.com
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
rallifotod.eu
 
 
 
Tagasi
Trüki lehekülg

Foorum

Kõik teemad
   
  Sorteeritud esimestena: UuemadSorteeri VanemadSorteeri
Nalja kah
Autor: urueesel 31.03.2004 09:20
Teeme tuju paremaks!

jälle vanakat
Autor: jaanp 22.04.2004 22:24
seekord siis veltsist veel. esimene välissõit oli tal soomes. andis kõvasti minna aga läks käest ära. no asi jäi poolele. aga peale võistlusi oli liidu koondisel moskvas dosaaf`is mustadele polkovnikutele ju vaja aru anda. a lugu natuke nadi: poolele jäi ju. esindaja, kes võistlustel kaasas oli, oli aga maru positiivne ja laskis käibele kaua ringitiirelnud (omal ajal) tubli, veltsi iseloomustava mõttekillu: pokaa jedet, tak nihhujaa, a kak pizdanjotsa, tak ... tvaju mat. :). keeleoskajad, tõlkige see kena sõnademäng korrektsesse ja otsesesse eesti keelde! :)))

vanakas bolšihhidest
Autor: jaanp 22.04.2004 22:35
esimene sõit väljamaal (võin eksida, aga kaa vist soome). vanad olid mosse tehasesõitjad (alles hiljem istusid lada`sse ümber). esimene katse: algul selline jõhker sirge, oma üle 1 km. kindlasti. vennad vajutavad siis gaasi põhja (aga tolleaegsed mossed olid ikka kõvad tegigad - 2 nukkvõlli ja muu staff peal), seierid tagurpidi ja - kiilius gaasi kinni. esimeses kurvis täiega välja, nii et oota kevadet. no kaa asi poolele. jälle moskvas ja vastuvõtt. a vanad mürgised, ei tee mitte väljagi. lõpuks üks siis küsib, et kuidas kommenteerite. kolja südikalt vastu: nii kaua kui sõitsime, juhtisime (ja tal oli sügavalt õigus, sest enne üle täisnurga kurvi võetakse jalg korraks üldjuhul gaasilt maha...).

tuli veel meelde...
Autor: jaanp 22.04.2004 22:46
vanemad ehk mäletavad, et eelpoolmainitud batka oli selline väikest kasvu ja maru sale (et mitte "väga kõhn" öelda) kutt (on praegugi, usa`s). ja tema ihumehaanik urmas s (tervisi sulle, urmas!) selline 2 x 2 vana. läksid siis uue grupp 2 mootoriga lada teenindusse stendi. urmas võtab siis mootori autost sülle ja jalutab sellega rahulikult sissekäigu poole. ei mäleta täpselt, mis jama oli, aga tahtis veel miskit autost kaasa võtta ja kuna batka oli just kõrval, pistis talle mootori sülle ja ütles: "hoia". pealtnägijate selgituste kohaselt venisid batka käed hoobilt allapoole põlvi ja ta vaeseke ei saanud sõnagi suust, aga mootorit õige mehena maha kaa ei visanud - palju kahju ju. eks urmas silmanurgast nägi, et vana lubivalge ja sünnitaja nägu ees, alles siis jagas matsu ära. no batka oli u. 3 nädalat sirge poiss nagu soolaheeringas ja sellest u. nädala suisa voodis. aga rauast vana ju! :)

kas rallitajad siis naljamehed polegi?
Autor: jaanp 04.05.2004 14:30
kaevan siis asja ise hauast üles, ei saa mitte rääkimata jätta:
naine (ebalevalt ja koketeerivalt) mehele: "kallis, kui ma teise mehe juurde läheksin, kas sul oleks siis kahju?",
mees mõtleb natuke arusaamatu näoga ja küsib vastu: "aga miks, põrgu päralt, peaks mul mingist jumala võõrast eluvennast kahju olema?" :)))

vales kurvis külili
Autor: aivar 04.05.2004 15:35
see oli ikka õige mitu head aastat tagasi - videokaamera oli siis veel suht haruldane asi, igal matsil seda polnud. Ühel mandrilt tulnud veokamehel läks Kogula rallikross nässu - jäi B-finaali ja suurt edasipääsulootust polnud. mehhaanik oli aga äsja ostnud videokaamera ning muutkui filmis. leppisid siis kokku, et mehaanik teeb veokamehele pudeli viina, kui viimane enda GAZ-i nõelasilmakurvis külili keerab.
mõeldud tehtud - edasipääsulootus kadus juba esimese ringiga ja GAZ läkski viimasel ringil küliti. aga teatavasti on Kogulas kaks nõelasilma ja kaameramees passis muidugi teises kurvis... pärast vaieldi veel tükk aega, kas peab ikka viina välja tegema või mitte...

küünaldega meenub üks lugu...
Autor: urueesel 10.08.2004 17:37
rahvasuu räägib, et tamsalus oli miski regionaalnõupidamine. minister asmer oli kah kohal. aga läbi akna nägi, et alasoo remondib oma kolakat.
asmer lahkus nõupidamiselt ära, sitta need regioonid, ja läks hoopis alasoo autut uudistama. sattus nii hoogu, et aitas küünlaid maha keerata ja puhastada, reguleeris alasoo autu karbussi jne

niisama yx tuli meelde...
Autor: jaanp 16.08.2004 23:03
mul endal juhtus selline värk, et 1997.a. sõitsin sõber Lehar`i pealekäimisel ühe praeguseks suht tuntud vennaga tema esimest 2 sõitu. ta ei saanud oma püssi tutvumiseks valmis ja seepärast läksime rajale minu tööautoga (sedaan ford sierra 2,0, sissepritse, endine Putmakeri Tomi`i esindusauto). ja esimesel katsel kohe kivi, kater laiali ja õlid põllal. sai keevitust, aga ikka tilkus. valmis sai elvas nii 02.30 paiku. aga vaja kummid tallinnast võtta, tolleaegne pruut (nüüd juba naisuke :) ) kenasti koju viia ja 07.30 väljamaa omanikega juhatuse koosolekul rakveres kokku saada. tuld, ainult tuld (massin läks ikka kohe kuskil 180 välja). Kiius (juba Tallinnas tulles) vaatan tagapeeglist, et kuskil kaugel mingi üksik poolits sõidab mööda lenska maanteed vilkuritega - ok, ju siis vanadel miski kiire asi ajada. vaatan pärast kuusalut - ikka vanad kuskil kaugel ja ajavad mingit eesti asja... . ja siis äkki... ega omati mind. pidasin kinni, panin suitsu näkku ja kui siis ikka ... hakati käsi väänama. kuradi pätt selline. esitasin neile siis kohapeal tantsu-laulu-mängu, et kiire on ja peaks ikka enne kohale jõudma kui karter õlist tühjaks jookseb... :))). vana lugu, aga poolitsad olid kaa mõnnad - teadsid asja ja ilusa esituse eest lubasid ilma trahvita koju kulgeda :)

teine kah, aga mitte asjast...
Autor: jaanp 16.08.2004 23:06
yx blondiin teisele: tead, ma tegin täna rasedustesti...
teine küsima: ... olid ka rasked küsimused... ?
:)

nostalgia...
Autor: jaanp 16.08.2004 23:31
vanasti sai ikka noor ja vallatu olla, nüüd ainult vallatu :). vanasti Rops`iga (terv.!) Tehumardit kirjutades oli ka meie hää mehaanik Sven kaasas (Terv., Tuvi :) ja Sinu hullud naljad tõsielus - mis, kahjuks küll - ei jää kuidagi trükimusta külge... :))) - küll aga väärivad eraldi raamatut ). rääkisime siis üksteise alla 3 ööd/päeva (teate ehk omast käest seda efekti) jutti anekdoote. ka selle aasta RS ralli vabal õhtul ütles praegune paarimees: kurat, ja sõida siis sellise vennaga ühes autos rallit :).
aga lugu blondiinist ja brünetist:
saavad üle pika aja kokku, räägivad elust, maast ja ilmast (meestest kaa) ja siis brünett kurdab: näe, sain just äsja omale joobari. muidu ok, mõnna kutt ja puha: käib iga päev külas, ja toob lilli... no ja siis tuleb ju jalad laiali ajada...
blondiin, nagu ikka terane: a Sul siis vaasi pole või... ?

Tommi Mäkinen - The King of the Rallyrodeo
Autor: urueesel 21.02.2005 21:57
http://www.rally.sk/foto/video/tommi.mp3

soojendaks ühe vana hea teema üles?
Autor: aivar 11.01.2006 23:55
seda lugu kuulsin ma Viru ralli 2005 lõpetamisel, rääkijaks oli Diener või keegi teine vanadest headest legendidest. Ja tegelt tuleks joonis appi võtta...
olnud siis selline lugu, et Lindali Ramon startinud nr 2 all. katse lõpus läks ja kärkis kõva häälega kohtunike pääle. et mis pull on - mingi auto tuli poole katse peal vastu!
Pärast selgus, et vastu tuli auto nr 1, mingid põdrad. kusagil Võrumaal olid nad legendi pisut valesti teinud - magasid maha 90-kraadise kurvi ja panid järgmisest teeotsast 90 kraadi. Aga see lõik oli juba vastu rada, sest kuskil vahel oli veel 180-kraadine kurv...:)))

aivar
Autor: aivar 11.01.2006 23:58
see jutt vist on kuskilt läbi ka käinud...
Ligur-Kender umbes-täpselt 2002 või 2003 aastal jätsid oma GAZ-iga Võru ralli pooleli. põhjus oli kraavisõidus, aga viimase põhjuseks omakorda asjaolu, et Kenderi loetud legend lõppes paar kilomeetrit enne katse lõppu otsa.

aivar
Autor: aivar 12.01.2006 00:06
nüüd võib sellest vist juba rääkida. ma loodan, et asjaosaline mind maha ei löö...:)))
pärast 2004. aasta viru rallit helistas mulle üks võistleja ja küsis, et ega mul äkiste TV3-s tutvusi pole. probla nimelt ühes nimetet telekanali "Valvoline Sport" saates ja peatselt eetrisse minevas korduses...
ei olnd tutvusi, ei saand aidata. asi selles, et võidusõitja seaduslik abikaasa polnd põhisaadet näind. aga külarahvas rääkinud talle, et tema meest ka näidati. naine kõik lokid pähe teind ja end televiisori ette sättind, et nüüd näidatakse meest.... näidati jah. seda, kuda mees oli Rakverest endale miskise pruudi leidnud ja sellega kaelakuti linnas ringi möllas...
minu teada lõppes lugu õnnelikult:)) vähemalt on kõnealune võisusõitja viimasel ajal ühe uue ja kena naisega silma jäänud:))
(a ära hakka kaklema, ega ma paha pärast rääkind:)))

kuda Griffel kasti õlut teenis
Autor: aivar 12.01.2006 00:13
veobagimees Tiidebergil läksid ühel Varstu sõidul närvid nässu ja ta hakkas vana Leimanisega käsitsi arveid klaarima. peakohtunik Parts polnud ka kade ja pani Tiidebergile disklahvi. Pärast EAL pikendas selle aastani.
Järgmisel sõidul oli nüüd juba pealtvaataja rollis Tiideberg lätlaste vastu püha viha täis. Kuulutas kõigile, et kes vana Leimanise katusele "aitab" saab temalt 3 kasti õlut. teiste lätlaste eest oli "auhinnaks" kast kesvamärga.
Polnudki paljut vaja - lätlane Kocins, tuntud katusepanija, sattus stardirüsinas tahmatusse "poksimatsi" meie Andrus Griffeliga ning maandus ise katusel. Griffeli imestus oli muidugi suur, kui sündmuspaika saabusid Tiideberg ja kast õlut...

kuda Värnik oda viskas
Autor: aivar 12.01.2006 00:23
kui me eelmisel sügisel Tapa Plekikiisu spordipäeva korraldasime ja õhtuseks koosviibimiseks kohalikku Rosina kõrtsi tahtsime reserveerida, siis oli baaridaamil esimene küsimus: kas see paks mees tuleb ka jälle?
"Paks mees" oli Andrus Värniku vanamees Ülo. eelmisel korral sattus ta nimelt päris kenasse hoogu ja demonstreeris kõigile kohalviibijaile, kuidas tema Andu oda viskab. Rosina kõrts on aga üsna väike ja kui Kuido Klooreni fännklubi poleks suurte jõpingutuste järel Ülot kinni püüdnud, lennanuks viimane kõigi aknaraamidega Rosinast välja. sestap siis baaridaamilt ka väike umbusk.

kuidas Vainumets konkurendid murelikuks tegi
Autor: aivar 12.01.2006 00:54
noor bagimees Margus "Mõmm" Vainumets pani Varstus katuse. konkurendid muutusid murelikuks - sõitsid sündmuskohast juba mitu ringi mööda, aga ikka askeldasid kohtunikud auto ümber ja mees ise paistis bagist pea alaspidi rippumas. kas juhtus midagi hullu?
aga ei olnd miskit lahti, väike ootamatu takistus ainult.
eelmises sõidus, Vainumets noor ja roheline - alles teist starti rajal, selgus nimelt, et Mõmm oli moodsad rihmad valesti kokku lappinud. see kang, mis rihmad lahti päästab, oli otsapidi hargivahel ja sõidu ajal läksid paelad ise enesest lahti. järgmiseks sõiduks lapiti viga käepäraste vahenditega - rihmade klamber teibiti McIvery teibiga kokku.
aga sai vist vähe üle pingutatud, sest kui Mõmm end katuselt avastas, ei saanud ta ise paelasid lahti ja kohtunikel oli ka tükk pusimist, et mees "kosmonaudiasendist" välja päästa.

pealtvaatajad
Autor: jaanp 12.01.2006 10:07
see lugu kuuldud meie meeskonna peamehaaniku Tõnise käest: Paide ralli ju enam-vähem ikka kartulivõtu ajal toimunud. pealtvaatajad vaatavad pealt ja kohalikud võtavad kartulit. üks pealtvaataja (peaaegu väikeste kuradikesteni täis) vaatab mõtlikult kartulinoppijaid ja küsib: "... kas paneme või võtame?"...

| 1-20 | 21-40 |
Foorumisse kirjutamiseks pead olema registreerunud ja süsteemi sisse loginud. Registreerumiseks vajuta siia.
 
Artikli juurde
24.04.2024
Rahvasprint sõidetakse Valge Daami ralli kiiruskatsel
Artikli juurde
22.04.2024
Mārtiņš Sesks stardib Ford Puma Rally1 autoga kahel MM-etapil
Artikli juurde
23.04.2024
Romet Jürgenson jõudis juunioride MM-sarjas etapivõiduni
Uudiste arhiiv
Artikli juurde
Subaru Forester 2,0 XE
Varasemad ülevaated
26.10.2023
Tootmiskombinaat Vihur (0)
09.10.2023
Saaremaa ralli 2023 (0)
19.09.2023
Lõuna-Eesti rahvaralli 16.09.23 (0)
Viimati lisatud albumid
Viimati uuendatud albumid
14.04.2024 13:09
Tarvastu karikas 2024/3.etapp (0)
31.03.2024 08:00
Kehala karikas 2024. 1.Etapp VIDEO (0)
18.02.2024 20:21
Vidzemes Talvekarikas 2024 (1)
18.02.2024 07:49
Rahvaralli " Koeru talv 24" (0)
11.02.2024 19:27
Rally Sarma 2024 (1)
Vaata foorumiteemasid
 
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia