Kliki siia Kliki siia
Kas MM-sarja uus punktiarvestus teeb rallid põnevamaks?
Vasta | Tulemus
Saada teade
Partnerid
www.veoautodevaruosad.com
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
rallifotod.eu
 
 
 
Tagasi
Trüki lehekülg

Foorum

Kõik teemad
   
  Sorteeritud esimestena: UuemadSorteeri VanemadSorteeri
rallikross 2012
Autor: meiz 12.01.2012 14:56
kas see aasta rallikross ka toimub? ei ole juhendit ega tehnilisi.
eelmine aasta vist tehti kõva pauk ära ja nüüd toss välja. liigutage end seal EAL-is krt võtaks.

Dokumendid
Autor: KKolmene 13.01.2012 11:56
Dokumendid on http://www.rallikross.ee lehel komitee teadete ja dokumentide alajaotuses lõpuks olemas.
http://www.rallikross.ee/wordpress2/?page_id=427

Leedu

Autor: uraalikas 14.01.2012 09:51
Pole mõtet projekte dokumentide pähe esitada ja koos sellega sõitjaid eksitada. Puuduvad otsuseid, millega need kinnitatud oleks.

Sellel lingil on kõik 2012 hooajaks vajalik info
Autor: zone12 14.01.2012 11:40
http://autosport.ee/rk/?page=16&series_id=11&

Autor: uraalikas 14.01.2012 20:22
Aitäh lingi eest. Kinnitatud pole neid veel aga ikkagi. Ei suuda leida ühtki vastavat protokolli ega muud märget selle kohta.

Dokumendid
Autor: KKolmene 14.01.2012 23:40
EALis need paberid tõesti kinnitatud ei ole ja teadmatuse saaga jätkub!

Toimus koosolek
Autor: ir67 25.01.2012 18:27
http://autosport.ee/rk/public/series_file/rallikrossikomitee_koosolek_...

Selline suhtumine on kodanikel Uibol ja Kasel. Naad lihtsalt ei ilmu komitee koosolekule.

Tsenseeritud?
Autor: uraalikas 26.01.2012 21:12
Kas link ei toimi või on tsensor protokolli eemaldanud? Viimane rallikrossi komitee koosolek paistab olevat toimunud möödunud aasta septembris(!).

Paistab küll,et kellelegi ei sobinud see doc.
Autor: casecas 26.01.2012 21:32
Täna hommikul veel toimis.Loo moraal,copy-paste on vaja kasutada rallikrossi puudutavate asjade puhul.

Selline protololl siis.
Autor: ir67 26.01.2012 21:43
Rallikrossikomitee koosoleku protokoll
17.01.2012
AS KG Knutssoni kontoris, Saeveski 12, Tallinn
Kohal: Tanel Kutsar, Martin Toom, Üllar Suvemaa, Urmas Posti, Ivo Uutar Puudusid: Madis Uibo, Mati Kask
Koosolek oli kokku kutsutud komitee liikmete poolt (Kutsar, Toom, Suvemaa, Uutar) Kuna EAL on mittetulundusühing ning alakomitee on seaduse mõistes osakond, siis EAL-i tegevuses ja põhikirjas kirjeldamata tegevustest tuleb lähtuda Mittetulundusühingute seadusest. Koosolek kutsuti kokku seaduses määratud tingimustel (vähemalt 1/10 liikmetest soovisid koosolekut ja sportlaste, komitee ning EAL-i huvidest lähtuvalt)
1. Nenditi fakti, et komitee esimees ei ilmunud kohale, samuti ei olnud ta kellegile teatanud oma puudumisest ega polnud ka nimetanud kohusetäitjat. Kuna kvoorum komitee koosolekuks oli olemas, otsustati valida komitee esimehe kohusetäitja.
Ühehäälselt valiti esimehe kohusetäitjaks Ivo Uutar.
2. 2012. aasta Eesti rallikrossi meistrivõistluste üldjuhend.
Arutati läbi üldjuhend, te

siit jätkub.
Autor: ir67 26.01.2012 21:44
3. 2012. aasta Eesti rallikrossi meistrivõistluste tehnilised tingimused.
Tehnilised tingimused vaadati läbi, vajalikud muudatused kiideti heaks ja saadeti edasi Tehnikakolleegiumile läbivaatamiseks ja kinnitamiseks. Küsimusi tekitas monorehvi nõue klassides Super1600, ERK2000 ja TouringCar. Vastavalt EAL-i poolt kinnitatud Võistluste korraldamise üldeeskirjadele Eestis, on punkti 4.2.1 kaudu õigus piirangute seadmiseks ühe tootja/edasimüüja toodangu kasutamiseks ainult EAL-il.
4. 2012. aasta Eesti rallikrossi meistrivõistluste kalenderplaan.
Komitees tekitas küsimusi võistluspaikade valik, kindlasti oleks mõistlik ühe etapi toimumine Laitses. Otsustati hetkel kinnitada kalenderplaan Rallikrossi Arenduse MTÜ pakutud kujul, kuid dialoog sarja korraldaja ja võistluspaikade omanike vahel oleks mõistlik ja vajalik. Korrektne oleks, kui radade omanikel oleksid võrdsed võimalused konkureerida võistluste korraldamiseks. Tuleb töötada välja kriteeriumid, mille alusel saab kusagil korraldada EM

ja nüüd lõpp.
Autor: ir67 26.01.2012 21:45
5. Toimus komitee hetkeolukorra arutamine. Antud küsimuse arutelust taandas endast Urmas Posti. Ülejäänud komitee liikmed väljendasid rahulolematust komitee esimehe käitumise ja tegevusetuse üle. Otsustati teha avalik pöördumine EAL-i presidendile, juhatusele ja sekretariaadile.
Protokollija,
Ivo Uutar

???
Autor: 333 27.01.2012 21:08
EAL juhatus kinnitas muudatused rallikrossi komitee koosseisus.
Komitee jätkab viieliikmelisena.
Komitee esimees on jätkuvalt Madis Uibo. Sõitjate ja radade eest seisab Mati Kask. Urmas Posti vastutusala on tehnilised tingimused. Klubide esindaja on Jaanus Ligur ning noortetööga tegeleb Johannes Sikk.
Allikas: http://www.autosport.ee

tase
Autor: iff 30.01.2012 10:34
Tuleb nii välja tõesti. :)
Sain isegi just autospordi liidu lehelt sellisest asjade käigust teada. Keegi asjaomastest pole vaevunud midagigi mainima.
Ju siis king hakkas pigistama ja tehti seljatagant ära. :P

Parimat,
Ivo Uutar

PS. Kuna uus komitee koosseis on ilmselgelt ainult MV sarja korraldamise orientatsiooniga ja kusagilt ei loe välja, kes tegelema hakkab alamsarjade ja kasvõi jääradade teemadega, siis soovitan nende küsimuste puhul otse EAL-i sekretariaati pöörduda: eal@sport.ee . Mina hetkel ei ole vist enam pädev vastama ja ei oska ka. Minule juba saadetud materjalid ja juhendid edastan loomulikult EAL-i.

Autor: nisuunn 01.02.2012 12:12
Asjast huvitatuile. Minuni jõudis üks dokument mis oli endiste liikmete poolt EAL-i juhatusele saadetud. Selle edastas üks juhatuse liige kes soovis ise anonüümseks jääda aga arvas et võib-olla oleks siiski õige seda avalikusega jagada.
Tundub et EAL mahitusel sõidab üks seltskond kõigest ja kõigist tuimalt üle. Jääb mulje et peasekretäril on omad huvid teemas. Lubatud ehk tallegi midagi. Ka see on avalik saladus et kust tulid Piiroja ja Kulbilohu asfalteerimise rahad. Komitee rahaasjad on nii sassis kui saab ja kõik käib läbi mitme organisatsiooni. Sponsorite rahad pannakse enamus kõrvale. Naeruväärne lugu on see kuidas Reinsalu bussile osteti monorehvist laekuvatest rahadest uued rehvid.
Muidugi on nii et kui raha võim räägib siis kaob terve mõistus seega ei arva keegi et sellest midagi muutub. Suht haige olukord on tekkinud.
Paljud sõitjad ja klubid on ka tigedad aga midagi teha nad ei saa. Keegi nagunii ei kuula, aga sõita tahaks. Ei julge ka midagi öelda kuna kohe tehakse ära..

Autor: nisuunn 01.02.2012 12:17
Mitmed võistlejad plaanivad protestiks kogu olukorra protestiks võtta litsents mujalt. Lätist või Venemaalt nagu Koitla. paljud sportlased lihtsalt hoiavad suu kinni.
Reedel on valimised auospordiliidus ning kõik on ringkaitsesse asunud.
Endal jääb rallikross sel aastal sõitmata. Superkross on teinud õigeid samme ja pakub erinevaid radasid sel aastal lähen pigem sinna. Odavam ka tunduvalt see.

Aga nagu öeldakse: pikk jutt on halb jutt. Laadisin selle dokumendi ülesse kes tahab see näeb sellelt aadressilt:
http://www.upload.ee/files/2036003/avalik_poordumine.pdf.html

kiibitseja
Autor: onuarno 01.02.2012 19:45
Õigel teel ! Selline vaikimine ja mahasalgamine ja nurgataga sosistamine tuleb jätta ! Tuleb ütelda kui vaja ja nii et kuulda on , ega muidu asjad ei muutu . Kahjuks on eesti liiga väike ja kõik tunnevad või on seotud kõigiga ja ei saa oma arvamust avaldada

Õnnesoovid
Autor: uraalikas 01.02.2012 21:00
Lisaks Eiki Eriste poolt 1994. aastal ellu kutsutud ja tema omanduses olevale Superkrossi KV sarjale on nüüd äsjase eduka erastamisprotsessi tagajärjel Eestis ka teine krossi valdkonda kuuluv erasari - Rallikrossi Eesti MV. Õnnitlused ja edusoovid sarja suuromanikule Valdur Reinsalule ja ka kõigile Rallikrossi komitee liikmetest väikeaktsionäridele ning palgatöötajatele!

kas te üle ei pinguta?
Autor: kaaliants 01.02.2012 21:50
Rallikross hingitses Eestis juba mitu viimast aastat. Asi polnud eelmise komitee esimehe ebakompetentsuses, vaid selles, et igal inimesel on päevas 24 tundi. Kui tegeleda asjaga põhitöö kõrvalt, nõuab see suurt pingutust ja seega on loogiline, et mõni asi jääb kahe silma vahele. Alates 2011. aastast tegeleb alaga aga inimene, kelle jaoks on see põhitöö. Rääkige te mis te räägite, fakt on aga see, et 2011. aastal oli üle pika aja hooaeg, kui valdav enamus hea sarja korraldamiseks vajaminevatest faktoritest olid olemas ning sari reaalselt toimis. Lisaks oli ka võistlejaid välisriikidest, kes kindlasti piiri taha hea sõna viivad.

...
Autor: kaaliants 01.02.2012 21:55
Aga milles on nn endiste komitee liikmete tegelik probleem? Kas siin pole mitte mängus (nagu Reinsalu puhul süüdistuseks toodud) isiklikud huvid- rahaline kahju missugune, kui veel kaks klassi odavale rehvile üle lähevad ning oma raha Kutsari juurde ei vii?
Kodanik Uutari mõttemaailm tundub samuti müstiline- kord võitleb nn odava standardklassi ellujäämise nimel, aasta hiljem tahab aga rehve vabaks teha, mis tähendaks seda, et kõrgete kohtade eest võitlemine muutuks võistleja rahakotile 3 korda kurnavamaks.

onuarno
Autor: onuarno 02.02.2012 00:39
niipalju kui mina tean on see rehv mida tahetakse kasutada homologeerimatta, seega ei peaks sellega võistlustel sõita saama !?
ja see rehv on ju kehvem kui korralik slikk just vastupidamiselt ja sõiduomadustelt . oli ju eelmine aasta näha kui palju tuldi rajalt maha tühjade rehvidega , ja mis kuradi kasu ma saan kui ostan kindlat rehvi ja korraldaja käest? tegemist EI OLE ju erasarjaga vaid riigimeistrivõistlustega!
ok superkross on erasari ja seal on kindel rehv täitsa nõus .
või keegi hea inimene seletaks ära miks just see rehv ja miks sellise hinnaga ?

| 1-20 | 21-40 |
Foorumisse kirjutamiseks pead olema registreerunud ja süsteemi sisse loginud. Registreerumiseks vajuta siia.
 
Uudiste arhiiv
Artikli juurde
Subaru Forester 2,0 XE
Varasemad ülevaated
26.10.2023
Tootmiskombinaat Vihur (0)
09.10.2023
Saaremaa ralli 2023 (0)
19.09.2023
Lõuna-Eesti rahvaralli 16.09.23 (0)
Viimati lisatud albumid
Viimati uuendatud albumid
14.04.2024 13:09
Tarvastu karikas 2024/3.etapp (0)
31.03.2024 08:00
Kehala karikas 2024. 1.Etapp VIDEO (0)
18.02.2024 20:21
Vidzemes Talvekarikas 2024 (1)
18.02.2024 07:49
Rahvaralli " Koeru talv 24" (0)
11.02.2024 19:27
Rally Sarma 2024 (1)
Vaata foorumiteemasid
 
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia